title

Пятница

Пятница
  • Категория: Украина / Поп / Шансон
  • Качество: 320 kbps
  • Поток: https://cast.mediaonline.net.ua/disko_pt320
  • Дата: 3-10-2017, 08:00
  • Прослушано: 4 443 раз
Пятница

Ефір радіо П'ятниця містить душевну компанійську музику, де полюбилися естрадні поп пісні, добірні хіти України і Росії 80-их, 90-их, 2000-х - виключно найкращі хіти, адже їх все пам'ятають напам'ять, люблять і багато разів слухають.

Дорогі слухачі п'ятницю в країні Україна, зустрічайте на радіо, черговий четвер класне шоу - Хто прийшов до Сивохо? І його ведучого - відомого КВНщика, шоумена, актора, теле і радіо-ведучого п'ятницю ФМ Україна - Сергія Анатолійовича Сивохо. Вас чекає 2 години невимушених чоловічих розмов із зірками, гумор і ненудні історії, розбір реальних новин в державі Україна, хитромудрі питання від радіо-ведучого. Слухайте програму по четвергах з 15-ти до 17-ти годин на п'ятницю ФМ.

Програма - Чого душа бажає виконує муз заявки, передає привіти і вітає. Кожен день з 8-ми до 17-ти годин. В середині кожної години невелика версія - радіо п'ятницю України виконує, тут озвучуються привіти, які прийшли на авто відповідач.

Як одна крапелька шкідливого нікотину здатна вбити коня, так одна хвилина сміялося може продовжити життя. Анекдот від Дмитра Оськина слухайте на радіо онлайн п'ятницю України, ніж піти палити. Справжній анекдот розповідається до місця. А добірні анекдоти на радіо мережі п'ятницю України розповідає знаменитий шоу мен, неймовірний актор і просто не можливий передавач анекдотів, як то кажуть від Бога - це Дмитро.

Настає звичайна п'ятниця, а гряде ще й Велика! Програма Велика п'ятниця України - це нове в ефірі, нові гості, нове інтерв'ю, багато подарунків - все, що радує радіослухачів! Одного разу в місяць на радіо виходить Велика п'ятницю України. Ми завжди маємо привід! У такі моменти вас очікують посиденьки з зірками, шоу і несподівані виїзди на природу!

Мова радіо: Українська.
Номер студії: +38 (044) 377 55 97.


Проблема с радио?
Другие радиостанции
DJ FM
Украина / Электро / Денс|Клаб
128 kbps
M-FM
Украина / Электро
128 kbps
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив