title

Радио Аристократы

Радио Аристократы
  • Категория: Украина / Поп
  • Качество: 128 kbps
  • Поток: http://144.76.79.38:8000/live2
  • Дата: 23-08-2017, 07:30
  • Прослушано: 2 539 раз
Радио Аристократы

Ємний слоган «Всі розумниці країни» яскраво ілюструє тематичне спрямування радіо «Аристократи». Стартувало воно в зимку 2014 року і студія швидко почала нарощувати ряди активних слухачів. Величезна кількість тематичних блоків, авторські проекти, тлумачні і відверто бездарні підкасти не залишають байдужих до сучасної музики.

Ефір станції детально висвітлює творчість молодіжних колективів з претензією на свою дещицю слави в конкурентному світі естради. Однак студія «Аристократи» ніколи не нав'язує думку про якість звуку чергового колективу. Вибір і оцінка стилю звучання завжди залишається за слухачами!

Радіостанцію «Аристократи» слухати онлайн воліють всі цінителі гідної музики, які живуть і розвиваються по духу часів. Неоднорідним і завжди яскравим залишається репертуар мовлення радіо. Розважальний «поп» доповнять мелодійні блюзи, запальні техно, романтичний джаз, а також клубна музика.

Яскравим почерком цифрового радіо вважається наявність цілого переліку авторських шоу абсолютно різновекторної спрямованості. Епатажні теми і генеративний обмін думками окремих проектів станції поєднуються з грунтовними аналітичними зведеннями, новинними репортажами і нарисами про високу культуру. Періодично відкриваються освітні та розвиваючі проекти. Відшукати відповідну смаку і стилю життя програму здатний кожен слухач!

Адміністрація станції прагне підтримувати тісні зв'язки зі слухачами. Для отримання актуальної інформації про порядок мовлення і майбутні події можна приєднатися до спільноти радіо в будь-який з популярних соціальних мереж. У групах слухачам доступні огляди, обмін думками, а також відкриті голосування.

Вважають за краще слухати Радіо Аристократи в хорошій якості одіозні особистості, що володіють нестандартним мисленням, а також поціновувачі модних тенденцій і різнопланового звучання. Станція є майданчик для молодих креативних виконавців та їхніх шанувальників, які бажають здобувати інформацію першими. При цьому станція не залишить без актуальних новин. Важливі відомості про події в країні і світі регулярно оновлюється.

Вибираючи прямий ефір «Радіо Аристократи», ви неодмінно увіллєтеся в ряди витончених аристократів сучасності. Залишайтеся в курсі будь-яких змін в сучасній музиці за допомогою даної станції цифрового радіо!

Проблема с радио?
Другие радиостанции
Lounge Fm
Украина / Релакс
320 kbps
DJ FM
Украина / Электро / Денс|Клаб
128 kbps
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив