title

Люкс ФМ

Люкс ФМ
  • Категория: Украина / Поп
  • Качество: 128 kbps
  • Поток: http://icecastdc.luxnet.ua/lux_mp3
  • Дата: 6-07-2017, 10:21
  • Прослушано: 4 670 раз
Люкс ФМ


Ви молоді, любите пригоди, веселощі, спілкування з друзями і гарний настрій? Нарешті створено радіо, яке теж все це любить. Немає особливої різниці в тому, скільки вам років, головне - що ви людина активна і життєрадісна. Напевно ви готові поділитися своїм хорошим настроєм з рідними і друзями. Так ось, своїм хорошим настроєм Люкс ФМ готове поділитися абсолютно з усіма своїми радіослухачами. А як же інакше, адже саме для них і працюють професійні ведучі. Саме для них вони складають божевільні плей листи, що б'ють всі можливі рейтинги популярності. Молоді й активні вони кожну хвилину ефіру дарують позитив і заряд гарного настрою.

Звичайно, це радіо більше віддають перевагу тим, чий віковий поріг не перевищив 30-35 років, проте музикою, що ллється з приймача, можуть насолоджуватися абсолютно все, незалежно від віку. Тим більше, що всі пропоновані треки передаються на «Люкс ФМ» в хорошій якості. Це цілком зрозуміло, адже на радіохвилі програються лише найпопулярніші треки сучасності. Тут можна почути золоті композиції улюблених виконавців. При чому провідні цього радіо не ділять зірок естради на: вітчизняних і зарубіжних, ставлячи їх в один ряд. Та й навіщо? Адже якщо виконавець талановитий, а пісня улюблена слухачами, то її неодмінно потрібно ставити в ефір. Завдяки постійній зміні напрямків музики і просто величезній кількості композицій, слухач не сумуватиме і вже точно не втратить інтерес до цієї хвилі. А з огляду на те, що нові пісні, цікаві, з'являються із завидною постійністю, то нудьгувати точно не доведеться.

Приємні композиції, то мелодійні, то ритмічні, допоможуть скрасити самоту або задати зустрічі з друзями певний лад, що, звичайно, викликає бурю захоплення. «Люкс ФМ» слухати онлайн - одне задоволення, однак і це далеко не все, що пропонують організатори проекту.

Вдень і вночі провідні, що знаходяться в ефірі готові запалити серця своїх глядачів і подарувати їм гарний настрій. Саме тому багато молодих людей знову і знову налаштовують свої приймачі на цю яскраву хвилю. Де б ви не були і чим би не займалися, Люкс ФМ урізноманітнює ваше життя і зробить її легше і простіше.

У вас є пісня, яка змушує тремтіти від щастя і забувати про негаразди життя? У кожної людини повинна бути така пісня. Адже саме вона є тією ниточкою, що з'єднує світ справжній і світ мрій. Для того, щоб настрій слухачів було не просто хорошим і радісним, а по-справжньому чудовим, провідні пропонують замовити улюблену композицію в прямому ефірі. Поділіться своєю радістю з іншими - від цього світ стане трохи яскравіше і добріше. Будь-яка відома композиція може прозвучати на хвилях люкс ФМ.

Насправді, прямий ефір «Люкс ФМ» - це те, що дійсно може сподобатися людям з різними поглядами на життя і різним статусом, адже тут не дотримуються якогось одного музичного течії. Кожен знайде саме ту спрямованість, до якої він найбільше тяжіє. Іншими словами, це радіо не має обмежень, пов'язаних з віком або уподобаннями.

На сайті радіо можна крім усього іншого поспілкуватися з такими ж веселими і активними людьми, які шукають компанію. Ця риса є однією з найбільш характерних для радіоефіру. Однак саме вона і є той елемент, який так необхідний для відвідувачів.
Там же можна знайти найостанніші новини з життя шоу бізнесу. Ніколи і ні за яких обставин ви не пропустите жодної новинки з пісень популярних виконавців, поки з вами Люкс ФМ.

Lux FM - українська радіостанція веде мовлення в стилі поп-музики з міста Києва, для слухача саме відмінне радіо щоб підняти позитивний настрій. Слухайте кращі музичні треки онлайн, є можливість послухати програми цікавих ведучих і гостей.



Проблема с радио?
Другие радиостанции
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив