title

Радіо Трек

Радіо Трек
  • Категория: Украина / Поп / Новости
  • Качество: 128 kbps
  • Поток: https://cast.radiotrek.rv.ua:8433/MP3_128
  • Дата: 14-02-2012, 08:47
  • Прослушано: 5 702 раз
Радіо Трек

AAC+64

«Радио Трек» — первая и единственная местная FM-радиостанция на Ровенщине. Эфирное вещание радиостанции началось в июле 1997 года. Музыкальный формат «Радио Трек» — лучшая современная музыка для взрослых (Hot AC). Здесь работают придерживаясь всех канонов эффективного радиопрограмирования, внимательно отслеживая предпочтения аудитории.

Постоянный контакт с аудиторией, ориентация на ее вкусы, живой отклик на события, являющимися актуальным для региона, обеспечивает успех «Радио Трек». Резонансные промо-акции, праздничные кампании, известные люди в прямом эфире, импрезы и многотысячные концерты давно стали неотъемлемым атрибутом «Радио Трек».

Страна: Украина Город: Ровно



Онлайн радіо України Трек - це єдина і досить відома станція в Рівному, заснована в 1997-му році, і за рахунок спрямованості в цьому регіоні, вона не здає свої позиції з періоду свого зародження. Радіо мережі Трек віщає завжди, вона здатна радувати постійних радіослухачів величезним наявністю відмінних і неповторних передач. Ранок дня стартує з передачею - Ранковий кекс, що дає протягом чотирьох годин шанс відвідувачам насолодитися відмінною музикою, свіжими подіями, цікавими конкурсами тощо До 13 годин свіженькі новини і нинішня музика Трек ставляться в рамці Робочого півдня. За допомогою передачі по заявкам - Муз таксофон ви зумієте порадувати себе і близьких сподобалися хітами. Програма, яка виходить ввечері на Радіо Рівне Трек, має назву: Дорога додому, вона зможе порадувати вас непоганий музикою, новиною і погодою. Радіо Трек ставить в ефір досить цікаву програму про знаменитих діячів історії: Вікно в Історію. Незважаючи на те, що більшість онлайн станції випускають схожі проекти, в ефір Радіо інтернету Трек постійно містить вельми оригінальний зміст з душею. Муз вікенд щотижня знайомить вас з найцікавішими новинами шоу-бізнесу, і ставить багато поп музики. Радіо онлайн Трек - одна з тих станцій, що випускає в ефір музику українською мовою. У прямий ефір радіо хвиля Трек ставиться прекрасна програма: Час української музики, що дає шанс насолоджуватися як нинішніми, так і звичайними Українськими піснями. Досить корисно радіо частота Трек і для любителів авто, за рахунок величезної кількості проектів на тему автомобілів. Наприклад, в ефірі радіо Трек ви можете послухати новини про завантажених дорогах в Рівному, це дає проект: Гаї шумлять. Програма Дозаправка поділиться з відвідувачами свіжими новинами з області авто новин. 106,4 FM — РІВНЕ 104,3 FM — ВАРАШ Мова радіо: Українська. Жанр: Новини.
Проблема с радио?
Другие радиостанции
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив