title

Радио Мелодия

Радио Мелодия
  • Категория: Украина / Ретро
  • Качество: 128 kbps
  • Поток: https://online.melodiafm.ua/MelodiaFM
  • Дата: 7-02-2012, 12:48
  • Прослушано: 4 908 раз
Радио Мелодия

Всеукраинская радиосеть «Мелодия» начала свое вещание в Харькове несколько лет назад в формате «ретро», а уже с января 2002 года стала транслировать свои передачи из Киева на регионы страны.
Радио «Мелодия» - это песни, которые все знают, любят и с удовольствием напевают, услышав.
Эфир радиоканала «Мелодия» – это не только музыка. Разнообразные программы, в том числе авторские, несут в себе много полезной и развлекательной информации. Над созданием нашей продукции работает творческая группа, неуёмная фантазия которой позволяет создавать уникальные проекты не только для слушателей, но и для рекламодателей.
Музыкальный формат радиоканала "Мелодии" охватывает огромный временной срез исторического развития страны и целые жизненные этапы каждого отдельно взятого современного человека. "Мелодия" не только возвращает слушателей в прекрасное музыкальное прошлое, знакомит молодое поколение радиослушателей с произведениями, которые слушали их родители, но и дарит возможность познакомиться радио аудитории с лучшими образцами музыки дня сегодняшнего.

Старый логотип:



В ефірі радіоканалу ви почуєте не тільки улюблені пісні, а й різні проекти, в тому числі і від автора. Вони включають в себе безліч пізнавальної та потрібної інформації. Над втіленням таких програм в життя, працює наші кращі співробітники. Їх професіоналізм дає можливість втілювати захоплюючі проекти в життя для наших слухачів, і багатьох рекламодавців. Українська радіохвиля «Мелодія» є першою радіостанцією, яка внесла пропозицію своїм радіослухачам можливість їх почути в ефірі.
З початку 2005 року на радіостанції працює вільна телефонна лінія. Завдяки їй, наші слухачі мають можливість завжди зв'язатися з радіостанцією. В даний час такий зв'язок будуть ще ефективніше: в будні дні з 10 ранку до 18 вечора на вхідний дзвінок відповість гідний співробітник радіо «Мелодія», а з 18 вечора до 10 ранку в будні і вихідні дні у Вас є можливість залишити прохання на нашому автовідповідачі . У нинішній час радіохвиля «Мелодія» активна в Києві і 40 регіонах України. Кожен з цих регіонів є краєм з багатющою культурою, своєю історією і різноманітними традиціями.

Всеукраїнська радіохвиля «Мелодія» почала мовлення ще кілька років тому в Харкові. Спочатку це був формат «ретро», але вже з початку 2002 року «Мелодія» стала віщати все передачі зі столиці України на всі області країни. На даний момент формат музичного мовлення "Радіо мелодія" в хорошій якості допомагає зануритися своїм радіослухачам в усі життєві етапи музичного розвитку сучасної людини. Ця радіохвиля здатна, повернути своїх шанувальників в далеке музична творчість, і ознайомити їх з музичними композиціями, які прослуховували ще їхні батьки. Також «Мелодія» знайомить свою радіо аудиторію з сучасними музичними хітами нашого часу. Перш за все, радіохвиля «Мелодія» - це музичні композиції, які з захопленням слухають і співають безліч людей.

Крім гарної музики радіослухачам пропонуються регулярні випуски новин, прогнози погоди і різні радіопередачі, які можна не тільки послухати, а й активно в них участь. Можна в будь-який час дня і ночі "Радіо мелодія" слухати онлайн, адже ді-джей хвилі постійно працюють над розвитком передач і підтриманням гарного настрою у постійних відвідувачів.

Щоб підтримувати на необхідній висоті рівень розвитку всієї нації в плані її культури, важливо намагатися постійно прищеплювати справжню любов молоді до легендарних зразкам музики. Тому абсолютно не викликає здивування той факт, що більше 30 мільйонів українців по всій країні люблять саме нас. 7 мільйонів чоловік слухають прямий ефір "Радіо мелодія" постійно.

Важливо і те, що наше радіо - найбільш потужна мережа України. Серед інших подібних проектів вона займає одне з перших місць за популярністю. Саме «Мелодія» займає гідне місце в п'ятірці радіоканалів, що мають найбільшу популярність. Діяльність радіомережі «Мелодія» вибудувана на те, що інформація повинна бути максимально об'єктивною і обов'язково повністю достовірна. Ми намагаємося бути компетентними, обов'язково слідувати етики професійного характеру і всім тим цінностям, які є загальнолюдськими. Наш колектив невпинно вдосконалює рівень свого професіоналізму, намагається підвищити рівень програм з технічної точки зору. Не варто сумніватися, що якщо ви налаштовані на хвилю, де віщає радіо «Мелодія», настрій ваше буде обов'язково незвичайно сонячним, а також ви зможете згадати надзвичайно прекрасні моменти вашого життя.
Проблема с радио?
Другие радиостанции
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив