title

Орфей (Крым)

Орфей (Крым)
  • Категория: Архив
  • Качество: 192 kbps
  • Поток: http://icecast.orpheus.cdnvideo.ru/orpheus_192
  • Дата: 30-09-2017, 13:08
  • Прослушано: 2 799 раз
Орфей (Крым)

Радіо Орфей - кримська комерційна радіостанція, радіус покриття якої охоплює тільки теплу Феодосію і прекрасну Ялту.
Щоб слухати Орфей FM на своїх радіоприймачах, налаштуйте їх на частоту 103,4 FM (Феодосія) і 105,1 FM (Ялта).
Радіо-простори радіо Орфей підкорює під гаслом «Музика твого серця». Музичну частину ефіру цієї радіостанції наповнюють популярними композиціями танцювальної та молодіжної музики, вважаючи за краще клубні стилі, рок і поп-музику. Незважаючи на те, що радіо Орфей є кримської радіостанцією, більшу частину музичного ефіру займають пісні україномовних виконавців і
колективів.

Крім музичного контенту, в ефірі Орфея слухати також можна різноманітні інформаційно-пізнавальні передачі, випуски новин про головні події на півострові, містах мовлення, в країні і світі, шоу і багато іншого.
Серед найпопулярніших програм варто відзначити такі, як "Легенди Rock-n-Roll'a і монстри рок-сцени", "Галерея літературних детективів», «Країна порад», «Коротка родовід звичайних речей», «Секрети Фен-шуй на кожен день», «Мій Крим», «Teenagers music box», «Музичний кіно-хіт», а також багато інших.

Ефір цієї радіостанції багатьом з нас міг сподобається під час літнього відпочинку в цих чудових курортних містах. Якщо це так, і ви сумуєте за улюблену музику і передачам, то поспішаємо Вас порадувати - слухати радіо Орфей онлайн можна разом з нами!
Слухати радіо онлайн на Radio.Nalench.com - кращому онлайн радіо-порталі - дуже легко і зручно. Слухайте радіо Орфей онлайн і отримуйте задоволення. Приємного вам настрою!



Проблема с радио?
Другие радиостанции
M-FM
Украина / Электро
128 kbps
DJ FM
Украина / Электро / Денс|Клаб
128 kbps
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив