title

Радио Пляж

Радио Пляж
  • Категория: Украина / Поп
  • Качество: 128 kbps
  • Поток: http://listen2.myradio24.com:9000/1632
  • Дата: 26-08-2017, 07:00
  • Прослушано: 2 537 раз
Радио Пляж

Інтернет радіо Пляж бере початок свого мовлення з міста Алчевська, Україна. Жанр в стилі діп хаус, захоплююче не формальне спілкування без злісної цензури. Слухачі станції - молоді і дорослі люди. Радіо онлайн Пляж віддає ефір для того, щоб обговорити на неоднозначні теми, викликає не передбачувану поведінку у слухачів.

На Пляжі люди не соромлячись, говорять особисту думку на тематику, надану в ефір креативними радіо ведучими. Чи не стандартні програми каналу Пляж це неформат для багатьох станцій. Щотижня виходить програма Лихі 90-ті, тут тільки музика 90-их років і тут беруть участь зірки тих часів.

Радіо Пляж - це перша мережева станція, де говорять на теми, такі на які бояться або не наважуються обговорювати багато. Ми маємо безліч проектів і програм для молодих людей, і дорослої радіо публіки. Передача Божевільні цвяхи кличе до участі будь-якого, хто є або говорить про себе як творча особистість. На Пляжі кожна людина зможе показати свої здібності, послухати думку інших творців або звичайних слухачів.

Радіо канал Пляж виконає заявки постійних і нових слухачів, ніж збільшить кількість число постійних шанувальників. Радіо готове виконати безліч популярних послуг з реклами, тут ви маєте можливість замовити високопрофесійні аудіо ролики: музичного, інформаційного, ігрового спрямування, з анонсом заходів, для оформлення ефіру, оформити торговий зал звуковим супроводом. Ну і звичайно йде продаж час ефіру Радіо Пляж на рекламу. Все це ви зможете зробити на нашому сайті.

Проблема с радио?
Другие радиостанции
Lounge Fm
Украина / Релакс
320 kbps
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ekunyli
ekunyli Гости 26 августа 2017 10:00
спасибо за то что вы делаете...