title

Радио Терра

Радио Терра
  • Категория: Украина / Поп
  • Качество: 128 kbps
  • Поток: http://91.202.2.156:8000/terra
  • Дата: 25-08-2017, 07:30
  • Прослушано: 2 915 раз
Радио Терра

Прямий ефір радіо ТЕРРА проходить на хвилі 104,6 FM. Це завжди комбінація амбітних проектів і модних тенденцій. Незважаючи на відносно молодий вік, компанія цілком серйозно поставилася до опрацювання цільової аудиторії. Тепер основна вікова група слухачів, на яку націлена дана радіокомпанія буде від 17 до 50 років. Молодий і цілеспрямований колектив щодня працює над новими креативними ідеями та проектами, допомагаючи слухачам «налаштуватися» на гарний настрій. До студії бувають часто запрошені лідери регіонального значення, незвичайні творчі люди, солісти відомих вітчизняних гуртів. Саме тому хвиля набула настільки високу популярність в Харківському регіоні.

Радіо ТЕРРА - це активна робота енергійного колективу і море позитивного настрою. FM - діапазон в якому працює компанія покриває простори Харківської області в тому числі в населених пунктах: Лозавая, Барвінкове, Кигичівка, Павлоградське. Основна робота колективу зосереджена на створення цікавого інформаційного поля. Таким чином, слухач завжди зацікавлений новими рубриками і буде в курсі найсвіжіших подій сьогоднішнього дня.

Компанія не дивиться на труднощі сьогодення, вона прагне вперед до зростання і нових досягнень. У музичному списку студії ви зустрінете як відомих зарубіжних виконавців, так і зірок вітчизняної естради. Літні і сезонні композиції тут комбінуються з хітами, які пережили десятиліття. Широта покриття дає можливість слухати ТЕРРА радіо в хорошій якості.

І тут неважливо ми знали що ви керівником високого рівня, працівником офісу або ж трудового колективу, радіохвиля завжди знайде, чим вас зацікавити. Для тих, хто працює в мережі найбільш зручним способом бути в курсі всіх подій і насолоджуватися популярними хітами буде: слухати радіо ТЕРРА онлайн.

ТЕРРА радіо - це завжди легке настрій і заряд позитивної енергії на весь день.
В ефірі радіо ТЕРРА ви відкриєте для себе цікаві рубрики. Наприклад, «РОК - терапія» яка посвітить вас найкращим рок- виконавцям щовечора з 20.00 до 21.00. Ранкові шоу «Давай вставай» в будні дні з 7.00 до 10.00. А також програма для тих, хто любить сучасну техніку в тематиці «Автопром».

Проблема с радио?
Другие радиостанции
Lounge Fm
Украина / Релакс
320 kbps
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив