title

Lounge Fm

Lounge Fm
  • Категория: Украина / Релакс
  • Качество: 320 kbps
  • Поток: https://cast.mediaonline.net.ua/loungefm320
  • Дата: 10-07-2017, 07:49
  • Прослушано: 2 730 раз
Lounge Fm

Лаунж ФМ змішаний mix треків двох форматів Chill-Out (розслаблятися) плюс Downtempo (релаксуючий), а також при відсутності штовханини і непотрібних дискусій у прямому мовленні. Дане столичне київське радіо бере початок свого мовлення на початку 2013 року.

Ефір радіостанції «Lounge FM» заповнений легкою життєрадісною музикою, яка завдяки своїй легкій гармонії запросто створить гарний настрій і атмосферу душевного комфорту. Розслаблюючі мелодії в жанрах Лаунж і Чиллаут звучать на Лаунж ФМ постійно, без зайвих втручань студії в ефір. Ця київська радіостанція почала своє мовлення в січні 2013 року в ультракороткому діапазоні. Прямий ефір «Lounge FM» можна почути на хвилі 99.4 FM. Засновником станції є радіогрупа UMH, до складу якої входять чотири всеукраїнські FM-радіостанції (це одна з перших стерео-радіостанцій «Європа Плюс», відомі в самих різних куточках країни «Ретро-FM» та «Наше радіо», а також популярне серед водіїв «Авторадіо») і дві київські хвилі. Нещодавно почала своє мовлення «Lounge FM» стала третім столичним проектом групи, крім вже існуючих: це «Голос столиці» і «Джем FM». Крім того, в радіоефірі хвилю можуть почути і жителі Дніпропетровська. Тут станція веде мовлення на частоті 88.1 FM

Радіостанцію Lounge FM можна почути не тільки за допомогою приймачів. Студія веде своє мовлення і в інтернеті. Ефір «Лаунж ФМ» слухати в онлайні можна на офіційному сайті радіостанції. Крім трансляції основний радіостанції, тут віщають ще 3 інтернет-хвилі, які є проектами цього творчого колективу. На сайті «Лаунж ФМ» у гарній якості доступні такі канали.

«Lounge Terrace» - музика, яка підійде як активного відпочинку, так і для створення позитивного настрою. Звучить вона на тлі або змушує ваші динаміки працювати голосніше - легка музика цієї хвилі приносить задоволення і гармонізує реальність навколо!
Інтернет-хвиля "Lounge Acoustic» стане справжньою знахідкою для тих, хто цінує «живе» звучання. В сет-листі цього радіо ви почуєте акустичні версії багатьох популярних музичних творів, а також композиції, які початкового створювалися для акустичного звучання. Lounge FM Acoustic працює для тих, хто в наш електронний століття цінує природність виконання і натуральний звук.
«Chill Out» - це ще одна хвиля «Lounge FM», створена для трансляції розслаблюючій музики, так популярної в зонах відпочинку нічних клубів, різних розважальних закладах та на світських вечірках. Зону комфорту за допомогою ненав'язливих треків в жанрі Chill Out може створити будь-який бажаючий, у якого є підключення до Інтернет.

Якщо говорити про ефір «Lounge FM» докладніше - крім вже названих стилів, тут не рідко звучать композиції в жанрі Даунтемпо, СоулфулХаус і Ну-Діско (стиль, який багато хто називає танцювальною музикою цього тисячоліття). Програмним керівником радіостанції Лаунж ФМ є А. Птушкін, режисер і музичний редактор - Е. Богіня.

Приєднуйтесь до слухачів «Лаунж ФМ», якщо хочете, щоб у вашому житті завжди була присутня легка, позитивна музика, яка добре підходить для розслаблення, позитиву і створення атмосфери на різних тусовках. Сет-лист радіостанції постійно оновлюється, при цьому «Lounge FM» не забуває про хіти!

Радіостанція «Лаунж ФМ» розпочала свою роботу в ефірі зовсім недавно, проте вже має ядро аудиторії, що складається з поціновувачів стилю. Форматні композиції, серед яких багато як улюблених хітів, так і яскравих новинок, виходять в прямий ефір «Lounge FM» одна за одною. Приймачі і комп'ютери, налаштовані на це радіо, не дадуть нудьгувати, забезпечивши якісною музикою вас і ваше оточення. Цю радіостанцію і її інтернет-проекти можна часто почути в якості фонової музики в кафе, барах та інших закладах.



Проблема с радио?
Другие радиостанции
M-FM
Украина / Электро
128 kbps
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив