title

Відкрите Радіо

Відкрите Радіо
  • Категория: Украина / Поп
  • Качество: 128 kbps
  • Поток: http://imgradio.pro/RetroHit
  • Дата: 23-02-2012, 11:28
  • Прослушано: 4 129 раз
Відкрите Радіо

Формат радиостанции Відкрите Радіо — информационно-развлекательный. Наши слушатели, в первую очередь, должны быть в курсе последних событий, происходящих в родном городе, а также регионе, области, стране и мире.

Открытое Радио предлагает лучшую музыку прошлого и настоящего. Популярные и любимые многими песни — золотые хиты, которыми заслушивались и заслушиваются, которые дарят 100% — й музыкальный позитив и оптимистичное настроение. В «открытой» ротации и лучшие современные хиты.

Открытое Радио предоставляет слушателям максимальные возможности общения: интерактивные конкурсы, программы с участием известных людей, где каждый желающий может задать вопрос и получить на него ответ.
Відкрите Радіо всячески содействует продвижению молодых талантливых местных исполнителей в проекте «Открытый шанс».

Страна: Украина Город: Кременчуг Сайт: http://www.radio.pl.ua

«Відкрите радіо» мовить з українського міста Кременчук і доступна також жителям Світловодська Комсомольська та багатьох інших міст і населених пунктів Полтавської області.
Слухати хвилю "Відкрите радіо" в цьому регіоні можна на частоті 102.5 РМ
Для музичного наповнення свого ефіру діджеї радіостанції «Відкрите радіо» відбирають кращі хіти світанку музичної індустрії минулого століття, а також найновіші хіти, які приносять слухачам гарний настрій день у день з моменту початку мовлення.

Жанрово музичну складову ефіру можна обмежити стилями ретро і поп.
Максимальні можливості спілкування створюють різноманітні передачі радіостанції, зокрема, інтерактивні конкурси, вікторини, розважальні програми, спілкування зі знаменитостями в прямому ефірі і т.д.
Ще однією особливістю, за яку поважають, цінують і люблять слухати «Відкрите радіо» є унікальна програма під назвою «Відкритий шанс».
Взявши участь в цьому проекті, багато хто з молодих і талановитих місцевих талантів вже встигли засвітитися в ефірі, а багато ще мають таку саму можливість.
Крім цього, Відкрите радіо також допомагає слухачам тримати руку на пульсі життя рідного міста, щоб не пропустити щось важливе. Регулярно в ефірі радіостанції звучать новини, афіша розваг міста, а також всього регіону, країни та світу в цілому.
Слухати «Відкрите відео» онлайн легко і просто разом з нами - онлайн радіо-порталом. Слухайте «Відкрите радіо» онлайн і отримуйте задоволення!

Країна: Україна
Піщане, П'ятихатки
Полтавська обл.

Контакти:
директор
Гриценко Юрій Васильович
Тел. секретар (0536) 79-22-40
Програмний директор
Марченко Марина
Тел. (0536) 79-22-77

Проблема с радио?
Другие радиостанции
Комментарии
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив